Плеър за кола

Музиката е най-добрият фон на нашето ежедневие. Слушаме музика в заведението, в магазина, ресторанта, на работното ни място, докато пътуваме. Да шофираме, докато се наслаждаваме на приятна музика, е изключително  релаксиращо и често срещано. Ето защо може би във всеки автомобил има музикално устройство. В колата, камиона, буса, таксито, автобусите – ритмичните звуци на музиката са навсякъде. Ето защо срещаме толкова много видове устройства, които предлагат тази опция за различните МПС.

Видовете музикални източници могат да бъдат най-разнообразни. Автомобилите обикновено се предлагат с фабрични музикални системи като радио, касетофон, аудио плеър, мултимедия. В повечето случаи особено при по-старите модели, потребителите ги намират за недостатъчно добре оборудвани с екстри и недостатъчно актуални, и решават да ги подменят с нови системи. Пазарът  предлага все по-нови и все по-функционални решения. Срещаме всички гореспоменати, включително и устройства като FM трансмитера и специални боксове за медия, които могат да възпроизвеждат файлове от AUX кабел, свързан с телефона ви, Bluetooth, флаш памет, карта памет, диск.

Както споменахме, разнообразието от музикални системи за автомобил е голямо. Изборът ни зависи от съвместимостта с автомобила и нашите потребности от различните функции. В нашата гама за аудио оборудване ще срещнете богат избор. Разделили сме предложенията си по категории според вида.

audio plear za kola

Първата група са продуктите от типа аудио плеър за кола. Предлагаме най-актуални модели на множество марки. Ще срещнете аудио плеъри от марките AT, PNI, Smailo и световни лидери като Pionner, Kenwood, Alpine. Тук функциите са доста и ще споменем повечето от тях. Първата разлика е източниците на музика, от които могат да възпроизвеждат. Те могат да бъдат диск, AUX кабел, карта памет, Bluetooth. Възможността за слушане на музика от диск и карта зависи от наличието на слотове за тях, а тази от AUX – от наличието на вход за него. Bluetooth функцията е изключително актуална и удобна, тъй като дава възможност да свържете смартфона или таблета си с плеъра и да слушате музика от него. Същото се отнася и за AUX кабела, където връзката обаче е жична.

Дизайнът на плеърите може да бъде различен като визия и цветове на подсветката на бутоните, която при много модели може да се сменя според желанията на потребителя. Значителна разлика при плеърите е наличието на дисплей. Дисплеят позволява възпроизвеждане на видеофайлове и изображения, гледане на клипчета, видеа, филми, както и използване на приложения като навигация, възможност за връзка с камера за задно виждане. Той може да бъде малък, намиращ се на самия панел на плеъра – 3.3”, 4.1”, или голям 7”, 8”, 10”, излизащ от самия плеър или закрепен за него. Устройствата с по-голям екран се наричат единичен дин и ни водят към следващата група музикални системи за автомобил.

Втората група за мултимедиите за кола. Те могат да бъдат два вида – единичен и двоен дин. Основната им разлика е предназначението. Те се разделят на универсални мултимедии и специализирани мултимедии. Универсалните притежават стандартни размери, а специализираните са с форма и функционалност, специално изработена за съвместимост с конкретен модел и марка автомобил. Нашата фирма е със сериозен фокус към тази гама, като предлагаме изключително богат избор на варианти от марки медии и разнообразие според предназначението им. При нас ще намерите мултимедия за Mercedes за модели W211, W203, W164 и т.н., медия за BMW E39, E46, двоен дин за VW, SEAT, SKODA, AUDI, PORSCHE, TOYOTA и много други. Предлагаме допълнителни аксесоари за тях, възможност за монтаж, сервизно обслужване, допълнителни аксесоари. Медиите за кола са по-функционалния вариант, тъй като освен възпроизвеждане на музика, видео, връзка с камера, предлагат и много други опции – видеорегистрация, навигация, връзка с бордови компютър и т.н.

 

No Comments Yet.

Leave a comment