За нас

За компанията

 

Кои сме ние?

  • АТ Трейд ЕООД  е фирма, развиваща своята дейност  в сферата на търговия с електроника. Бързото и успешно развитие дължим на упоритостта и вярата, че когато вървим заедно и се стремим безотказно да постигнем целите си, ще го направим.  Ние сме изградили стабилно и здраво съзнание и знаем, че нашите ценности са ни верен спътник към успеха.

 

Нашите приоритети

  • Партньорството е за сериозни бизнесмени със стабилни приоритети. Ние вярваме в силата и значението на нашите ценности, които са лоялност, амбиция, отговорност и стремеж към най-високи постижения. Своите успехи постигаме благодарение на креативността и професионализма на нашия млад и сплотен екип. Всички ние се стремим към най-добрата реализация на високите цели, които си поставяме и вярваме, че ще успеем.

 

Винаги готови да откликнем

  • С радост ще посрещнем всеки Ваш въпрос и ще отговорим възможно най-скоро. Държим да предоставим цялостен продукт и ще направим необходимото нашите клиенти да бъдат информирани и удовлетворени. Стараем се да предоставим пълна, ясна и прозрачна информация за Вас. И все пак ако са възникнали въпроси, винаги можете да се обърнете към нас, като отправите запитване през нашата контактна форма или се свържете с нас на посочените данни за контакт. Очакваме Ви!

 

Изберете нас, защото..

  • Винаги сме отворени към нови идеи и към нови партньори, които споделят нашите принципи – лоялност, амбиция, отговорност. Ще прегърнем всяка идея, която е разумна и води до крачка напред.  Всеки ден ние ставаме по-добри, защото се учим от своите клиенти и партньори.

5eed00184c7cec887d38bf0c6b0a7bb5