Услуги

АТ Трейд ЕООД Предлага:

Изработка на сайт

АТ Трейд ЕООД предлага изработка на уеб сайт. Нашият екип от професионалисти знае кои са тънкостите, на които трябва да обърнем внимание, за да бъде Вашият уеб сайт стилен и привлекателен за посетителите си. Стартирайки работа по нов сайт, от първостепенна важност е да "погледнем" през очите на аудиторията, за която е предназначен. Успешен е сайтът, който е:

- Лесен за ориентиране

- Интуитивен

- С богато и авторско съдържание

- Със стилен и впечатляващ дизайн
Интернет не иска и няма нужда от още един банален сайт. Вие бихте желали нещо различно, нещо със стил, нещо, което посетителите ще оценят.

Ние сме насреща ако искате качество. Резултатът ще е невероятната комбинация от Вашият професионализъм в сферата, в която се развивате, и опитът и уменията, които нашият екип има, за да създаде нещо по-добро от това, което си представяте. Ние имаме интерес сайтът, който ще създадем, да е от реална полза за фирмата Ви.

Електронен магазин

Професионализмът и опитът ни са ни научили как да предлагаме качествен комплексен продукт, от който клиентите ще имат полза. От какво се нуждаете? Вие искате онлайн магазин, който ще продава Вашата стока и ще Ви носи печалба. Ние ще Ви помогнем да създадете такъв, който посетителите да харесат. Уеб сайт с ясна и подредена структура на категориите. Това е много важно, понеже колкото е по-лесен и достъпен, толкова ще е по-привлекателен за посетителите Ви.

Наред с добре обмислената структура и, разбира се, стилен дизайн не забравяме и за съдържанието на сайта. Нашият екип ще Ви насочи и ще Ви помогне да стартирате.

Предлагаме:

  • Лесна администрация

От първостепенна важност за един уеб сайт е информацията в него да бъде актуализирана и да се добавят нови продукти, информация, новини. Това ще бъде много лесно ако административния панел, през който въвеждате информация в сайта си, е лесен за администриране и управление на продажбите. Това се постига най-лесно с интеграцията му със софтуер за управление на продуктите, поръчките и доставките. Също така трябва да има възможност за предоставяне на специфични права на достъп, за да можете да разпределите работата по магазина на отделните си служители.

  • Допълнителни функции

Най-модерните и съвременни системи за създаване на електронен магазин  дават и възможност да добавяте допълнителни функции и екстри. За удобство и улеснение на клиентите си, предлагаме добавяне на допълнителни функции като анализ на посещения, продажби, промоции, разнообразни платежни методи и други разнообразни и интересни функции.

  • Добра оптимизация

Структурата на сайта и съдържанието му трябва да бъдат съобразени с особеностите на интернет търсачките. Ние можем да изработим за Вас качествен уеб сайт, който да привлече посетители и да ги превърне във Ваши клиенти.

SEO оптимизация

Естествено, всеки собственик на уеб сайт желае да привлича все повече посетители и да ги превръща в клиенти. Нали в това е смисълът? Сайтът Ви ще е безсмислен, ако няма посетители – той е предназначен за определена аудитория. Той трябва да привлича правилната аудитория клиенти – онези, които ще се интересуват от Вашия продукт и които биха се възползвали от него. За целта е необходимо да изготвите правилната маркетингова стратегия, която да насочите в правилната насока.

На първо място, Вашият сайт трябва да бъде така структуриран и съдържанието му да бъде такова, че да има защо потребителите да го посетят. Ако сте от онези, на които им е банално да отворят поредния банален и скучен сайт, то искате да обогатите интернет пространството с нещо смислено и различно. Ако посетителите оценят сайта, който виждат, ако успеете да привлечете още и още такива, то това ще Ви изстреля нагоре в класирането при търсачките.

При изработката на сайта, Вие получавате така наречената on-page оптимизация, или първична оптимизация. Това означава, че в бъдеще щом решите да ползвате SEO услуги, то те ще са много по-ефективни, защото базовата оптимизация на сайта Ви вече ще е налице.

Ние предлагаме оценка на конкуренцията при търсенето във Вашата сфера на дейност, анализ на факторите, от които зависи в най-голяма степен добрата SEO оптимизация. При изработката на Вашия сайт, ние съблюдаваме внимателното проектиране на структурата на Вашия уеб сайт в съответствие с най-добрите SEO практики.

Изготвяне и управление на рекламни кампании

AdWords рекламата е бърз и ефективен начин да изведете Вашия сайт сред първите места в търсачката на определени ключови думи и да продадете продуктите или услугите си.

Добрата AdWords кампания привлича именно посетителите, които реално търсят Вашия продукт или услуга благодарение на заложените в нея ключови думи.

Услугата за изготвяне на AdWords кампания, която предлагаме,  включва изработката на Вашата рекламна  кампания и управлението и така, че то да води до оптималното изразходване на рекламния Ви бюджет с цел привличане на максимално качествен и платежоспособен поток от заинтересовани посетители към сайта Ви.

Успехът на AdWords кампанията се крие въе внимателното изготвяне на рекламата и в комуникацията с клиента. Вие ще бъдете винаги наясно с броя показвания на рекламата, ще сте информирани с анализите, които правим, на резултатите от рекламата. По този начин следейки поведението на посетителите, ние ще извършваме фини настройки и редакция на ключови думи, бюджет, рекламни групи и послания, така че да извлечем най-добри резултати от рекламата.

Опитът ни показва

Искате да сте успешни, искате да работите за себе си? Какво по-прекрасно от това да влагате усилия и идеи и сам да прибирате плодовете на труда си? Заслужава си! Ето я и възможността – готови сте с Вашия сайт - стилен, добре структуриран и работещ. Но най-сложното и трудното започва сега. Трябва хората да го намират и да търсят онова, което той предлага. КАК? Без паника! Ние ще се погрижим вместо Вас. Предлагаме за Вас нашите услуги в сферата на SEO оптимизацията. Всичко е по-лесно, когато има доверен и опитен партньор, на когото да разчитате.

 

За да бъде добре оптимизиран Вашият сайт, е необходимо съвкупност от техники да бъдат приложени. Но това не спира до тук. Информацията е безкрайна и се изменя непрекъснато. Това я прави много сложна за усвояване. Ето защо е необходимо да има винаги ресурс, на който да разчитате, за да поддържа сайтът Ви и винаги да е наясно с измененията в тенденциите на тази сфера.

Вашият успех зависи от Вас – всяка идея, всяко усилие да я развиете и всеки ресурс, който ангажирате в името на прогреса.

Реклама

Привлечете точните клиенти с рекламна кампания он-лайн