Продукт, разработен вследствие на фокуса върху нуждите на клиентите. Филиал на MiTAC International Corp, Mio Technology разработва и предлага на пазара продукти, които позволяват на потребителите да извлекат максимума от най-новите автомобилни GPS навигационни системи. Марката е създадена през май 2002 г. и сега оперира в Тайван, Китай, Европа, Северна Америка, Австралия, Япония и Южна Корея.Mio разполага с 1,700+ служители в света към момента и продава и търгува своите продукти в над 56 страни и територии.

 

Mio прогнозира, че мобилният живот и мобилният бизнес ще бъде в основата на живота в бъдеще. Нейните продукти и услуги, включително Personal Navigation Device (PND), GPS TV, GPS Phone и мобилни интернет устройства (MID), са разработени, вследствие на фокуса върху нуждите на клиентите. Мотото на Mio "Explore More ™" се фокусира върху промяна на начина, по който хората гледат на света, като създава технологии, които го правят лесно и свободно.

 

Mio само за няколко години стана един от водещите играчи в индустрия на мобилните GPS, носейки принос към мобилността, навигацията и качеството за все по-нарастващата аудитория клиенти от цял свят.

Клиентите на Mio пътуват много; Интернет прави информацията достъпна за всеки и навсякъде. Изграждайки силна и последователна марка, Mio представя себе си като ориентиран към потребителя доставчик на страхотни и качествени продукти. Това помага на Mio да бъде призната, уважавана, доверена компания в целия свят. Това допринася за силен пазарен дял и прави Mio лидер и водеща марка на пазарите, на които оперира.

Comments are closed.